De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Huawei P10 livestream: zo kijk je naar de P10 en P10 Plus onthulling

Thomas Haenen
26 februari 2017, 13:50
1 min leestijd
Huawei P10 livestream: zo kijk je naar de P10 en P10 Plus onthulling

Huawei heeft een drietal onthulling gepland. Met deze Huawei P10 livestream krijg je niet alleen het vlaggenschip van de fabrikant te zien, maar ook de Huawei P10 Plus en de Huawei Watch 2.

Lees verder na de advertentie.

Huawei P10 livestream

Hoewel Huawei in het verleden het Mobile World Congress slechts gebruikte voor kleine aankondigingen, pakt het bedrijf dit jaar flink uit. Nu Samsung de Galaxy S8 release heeft teruggeduwd ruikt de Chinese fabrikant zijn kans. Als we de geruchten mogen geloven staan er maar liefst drie aankondigingen op de planning voor vanmiddag.

Via bovenstaande Huawei P10 livestream kun jij ook meekijken naar het evenement op YouTube. De presentatie start om 14:00 en duurt vermoedelijk iets meer dan een uur. Na afloop kun je alle Huawei-aankondigingen én uitgebreide hands-ons terugvinden op Android Planet.

Meer over de Huawei P10 en P10 Plus

Als we de geruchten mogen geloven wordt de Huawei P10 slechts een relatief kleine upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Achterop vinden we wederom een dubbele cameralens van Leica, verpakt in een metalen behuizing. Daarnaast zou Huawei eindelijk de overstap maken naar hogere resoluties van 2560 bij 1440 pixels, wat voor scherper beeld moet zorgen.

Ook staat er mogelijk een Huawei P10 Plus op de planning. Deze variant zou voorzien zijn van een iets betere camera en hardware die net een tikkeltje krachtig is. Ook zou het scherm van dit toestel wat groter zijn dan die van de gewone versie. Voor een wat hogere adviesprijs wordt je bovendien voorzien van een luxere behuizing.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei P10
Huawei P10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu