De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze Leica-camera krijg je gratis bij een Huawei P10 pre-order

Thomas Haenen
2 maart 2017, 15:01
2 min leestijd
Deze Leica-camera krijg je gratis bij een Huawei P10 pre-order

De Huawei P10 is vanaf eind deze maand in Nederland verkrijgbaar. Bestel je het toestel echter nu al, dan krijg je een gratis Leica Sofort-camera bij je Huawei P10 pre-order voor het maken van instant foto’s.

Lees verder na de advertentie.

Huawei P10 pre-order

Het worden drukke maanden op Android-gebied, met talloze nieuwe smartphones van vrijwel alle grote fabrikanten. Huawei is als eerste aan de beurt en brengt zijn vlaggenschip al op 24 maart uit. Je kunt de Huawei P10 kopen met een adviesprijs van 599 euro. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in onder andere zwart, zilver en blauw (‘Dazzling Blue’).

Bestel je het toestel nu al, dan krijg je bovendien een speciale bonus. Je krijgt namelijk een gratis Leica Sofort-camera ter waarde van 289 euro bij je Huawei P10 pre-order. Dat is een zogenaamde instant camera: schiet een kiekje en de Leica drukt hem direct af. De beeldkwaliteit is misschien niet zo goed als de dubbele camera achterop de P10, maar je hebt wel direct een tastbare herinnering aan mooie momenten.

Huawei P10

Huawei P10 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 249,-

Bekijken

Los refurbished

€ 107,99

Bekijken

De Huawei P10 is het nieuwe topmodel van de Chinese fabrikant. Het toestel heeft onder andere een dubbele camera achterop, met één 20 megapixel-sensor en eentje van 12 megapixel. De eerste sensor schiet in zwart-wit, de ander in kleur. Deze beelden worden vervolgens automatisch gecombineerd om mooiere, scherpere foto’s te maken. De P10 heeft daarnaast een dunne metalen design, een vingerafdrukscanner aan de voorkant en een 5,1 inch-scherm met full hd-resolutie.

Huawei P10 Plus pre-order

Overigens geldt deze tijdelijke actie ook bij bestelling van de Huawei P10 Plus, een grotere variant met een 5,5 inch-scherm. De Plus beschikt bovendien over een betere camera en net wat meer werkgeheugen en opslagruimte. Huawei zegt de P10 Plus in Nederland te verkopen vanaf 10 april, dus je hebt nog iets langer om je bestelling te plaatsen. De adviesprijs ligt echter ook iets hoger, op 749 euro.

huawei p10 officieel

Je kunt onze uitgebreide Huawei P10 review binnen enkele weken verwachten. Voor die tijd kun je onze P10 hands-on lezen voor een eerste indruk.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei P10
Huawei P10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu