Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

3 redenen waarom de Huawei P20-serie jouw volgende smartphone wordt (ADV)

Redactie
28 maart 2018, 12:30
3 min leestijd
3 redenen waarom de Huawei P20-serie jouw volgende smartphone wordt (ADV)

Huawei pakt flink uit met de P20. Het bedrijf komt niet met één, maar liefst drie stijlvolle nieuwe smartphones. Dit is waarom je de Huawei P20, P20 Pro of de P20 Lite als jouw volgende smartphone moet kiezen: van de slimste camera tot het stijlvolle scherm.

1. Niet alleen de beste, maar ook slimste camera

Huawei P20 Pro release

Bij Huawei snappen ze heel goed dat de camera eigenlijk het belangrijkste onderdeel van een smartphone is. De P20 Pro beschikt dan ook over het neusje van de zalm op het gebied van cameratechnologie.

Achterop vind je liefst drie lenzen van Leica. De hoofdlens van 40 megapixel wordt aangevuld met een zwart-wit-lens van 20 megapixel. Als je een foto maakt, worden die beelden automatisch gecombineerd voor haarscherpe, levensechte foto’s. Ook is een telefotolens aanwezig, waarmee je flink kan inzoomen zonder kwaliteitsverlies in het beeld.

Bestel nu de Huawei P20 Pro bij MediaMarkt

Hoewel het allemaal misschien erg ingewikkeld klinkt, is de hele Huawei P20-serie voorzien van kunstmatige intelligentie, die jou assisteert bij het maken van foto’s. De instellingen worden automatisch aangepast op basis van wat je in beeld hebt. Ziet de camera een kat, dan is de P20 klaar om snel te een foto te maken zodat zelfs het vlotste beest scherp in beeld komt. Maak je een foto van een bloem, dan legt het toestel de kleinste details van elk bloemblad vast. Zelfs beginners maken foto’s als een pro met de Huawei P20.

2. Snelle hardware blijft ook snel

Huawei zet zijn kunstmatige intelligentie ook in voor de hardware. Veel smartphones beginnen razendsnel, maar na een jaar intensief gebruik haperen ze vaker. Op de Huawei P20-serie heb je daar geen last van, dankzij de ingebouwde kunstmatige intelligentie. Die analyseert hoe jij je smartphone gebruikt en past zich daarop aan.

Zit je ‘s ochtends vaak op Netflix in de trein? Dan zet de P20 de app vast aan op de achtergrond. ‘s Nachts wordt het stroomverbruik automatisch aan banden gelegd, omdat je dan toch slaapt. Born Fast, Stays Fast, zoals Huawei het zelf noemt.

Huawei P20 Pro release

3. FullView-scherm vult de hele voorkant

De Huawei P20 en P20 Pro hebben een zogheten ‘FullView’-scherm dat zowat de hele voorkant vult. Slechts aan de onderkant zit een kleine zwarte balk. Daar is ook de homeknop met vingerafdrukscanner te vinden, zodat je gemakkelijk en snel je toestel ontgrendelt. Het P20-scherm is 5,8 inch groot, het scherm van de P20 Pro meet 6,1 inch.

Bestel de Huawei P20, P20 Lite of P20 Pro bij MediaMarkt!

De nieuwe smartphones van Huawei zijn natuurlijk allemaal verkrijgbaar bij MediaMarkt. Koop de smartphone van jouw keuze in één van de 49 vestigingen in heel Nederland, of haal ‘m online in huis. Waar je ook bent, je bent met MediaMarkt altijd verzekerd van een onafhankelijk advies.

Bovendien heb je de keuze uit zowel losse toestellen als de beste aanbiedingen met abonnement. Of je nou voor een losse Huawei P20 met sim only-abonnement kiest, je bestaande abonnement verlengt met een nieuwe smartphone of op zoek bent naar een nieuwe provider: bij MediaMarkt vind je de allerbeste deals. Daarnaast kun je bij MediaMarkt terecht voor reparaties, een smartphoneverzekering of elke andere ondersteuning die je maar kunt bedenken.

Bestel nu de Huawei P20 en P20 Pro bij MediaMarkt met abonnement

Of bestel een losse Huawei P20 of Huawei P20 bij MediaMarkt

Huawei P20 Lite: veel stijl, weinig geld

Eerder deze maand kondigde Huawei al de P20 Lite aan. Deze smartphone heeft hetzelfde stijlvolle design, maar is aanzienlijk goedkoper. De P20 Lite beschikt over een lekker groot 5,84 inch-scherm, met dezelfde kenmerkende notch. Achterop vind je ook hier een dubbele camera. Met een secundaire lens voeg je een kek bokeh-effect toe aan je kiekjes.

huawei p20 lite

Bovendien is de Huawei P20 Lite lekker voordelig. Je koopt al een losse Huawei P20 Lite voor minder dan 400 euro. Zo haal je alle stijl, luxe en features in huis zonder dat je er het volle pond voor betaalt. Bij MediaMarkt kun je ook terecht voor een Huawei P20 Lite met abonnement bij alle grote providers.

Bestel de Huawei P20 Lite los bij MediaMarkt voor 369 euro

Bestel de Huawei P20 Lite met abonnement bij MediaMarkt

Heeft dit artikel je geholpen?
Huawei P20
Huawei P20

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu