De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gerucht: gratis Sonos-speaker bij Huawei P30 en P30 Pro pre-order

Thomas Haenen
21 maart 2019, 8:59
2 min leestijd
Gerucht: gratis Sonos-speaker bij Huawei P30 en P30 Pro pre-order

Gebruikers krijgen mogelijk een gratis Sonos-speaker bij aankoop van de Huawei P30 of P30 Pro. Dat blijkt uit gelekte afbeeldingen van beide smartphones.

Lees verder na de advertentie.

Huawei P30 pre-order uitgelekt: mogelijk gratis Sonos

De Huawei P30 en Sonos One-speaker zijn samen op een nieuwe set afbeeldingen te ontdekken, gedeeld door de bekende telecominsider Evan Blass op Twitter. Het suggereert dat Huawei plannen heeft voor een pre-order-actie. Mogelijk krijgen vroege kopers van het toestel de speaker gratis. Bij een afbeelding van de P30 Pro wordt naast de Sonos namelijk ook een draadloze oplader getoond, iets wat Huawei vaker cadeau geeft bij pre-orders.

Op de foto’s zijn beide Huawei-smartphones in alle kleuren te bewonderen. De Huawei P30 verschijnt in het aurora-blauw, lichtblauw en zwart, terwijl er van de Pro ook een rode variant verschijnt.

De Huawei P30 Pro heeft vier camera’s achterop, waaronder een Time of Flight-sensor die voor augmented reality-apps geschikt is. Ook heeft het toestel een randloos, gebogen scherm dat doorloopt in de zijkant. De P30 heeft drie camera’s, waaronder een telefotolens en groothoeklens. Het scherm van dit model is ook voorkantvullend, maar plat.

Plannen Huawei P30 pre-order in Nederland onbekend

Het is onbekend of het om een internationale pre-order actie gaat, of dat de gratis Sonos-speaker slechts in een handjevol landen beschikbaar is. In Nederland heeft Huawei wel vaker uitgepakt met grote pre-order acties. Zo kreeg je bij de P20 een gratis Envizion 360-camera, en bij de Mate 20 Pro zowel een smartwatch als een draadloze oplader.

Op 26 maart organiseert Huawei een evenement in Parijs waar de volle P30-reeks wordt gepresenteerd. Een eventuele pre-order actie zal die dag nog starten, waarna de Huawei P30 en P30 Pro waarschijnlijk vanaf april in Nederland verkrijgbaar zijn. Ook de goedkopere Huawei P30 Lite, die hetzelfde design heeft maar zwakkere hardware, wordt op dat evenement gepresenteerd. Het is onbekend wat voor pre-order aanbieding Huawei voor dat toestel plant.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei P30
Huawei P30

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu