De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Huawei P30 en P30 Pro krijgen selfie-nachtmodus met update

Wouter Nijsen
13 augustus 2019, 16:58
2 min leestijd
Huawei P30 en P30 Pro krijgen selfie-nachtmodus met update

Met de nieuwste update gaat de nachtmodus van de Huawei P30 en P30 Pro ook de selfiecamera ondersteunen, waardoor je betere zelfportretten in het donker maakt. De nieuwe softwareversie is binnenkort voor iedereen beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Nachtmodus voor betere selfies

De Huawei P30 en P30 Pro beschikken over een indrukwekkende nachtmodus voor de camera, waarmee je in situaties met weinig licht alsnog prima foto’s maakt. Jammer is dat deze feature op dit moment alleen werkt met de camera’s aan de achterkant, maar daar komt spoedig verandering in.

GizChina schrijft namelijk dat EMUI-versie 9.1.0.193 de optie toevoegt om de nachtmodus ook met de selfiecamera te gebruiken. Dat betekent dat je veel betere zelfportretten maakt in het donker.

huawei p30 pro zoomlens

De update bevat ook de Android-beveiligingsupdate van augustus 2019, die onlangs door Google werd uitgebracht. EMUI 9.1.0.193 is op dit moment beschikbaar in China, maar moet de komende weken wereldwijd verschijnen. Je checkt op updates door bij de instellingen naar ‘Systeem > Software-update’ te gaan en daar op ‘Controleren op updates’ te tikken.

EMUI 10 voor P30 en P30 Pro

Huawei onthulde onlangs ook EMUI 10, dat is gebaseerd op Android Q. Veel informatie over deze software-update is er nog niet, maar de Chinese fabrikant toonde wel een systeembrede donkere modus. Daarnaast werd bekend dat de bèta van EMUI 10 vanaf 8 september beschikbaar is voor de P30 en P30 Pro, wat erop duidt dat deze toestellen vlot worden bijgewerkt.

Verder is de verwachting dat Huawei volgende maand zijn nieuwste Mate-toestellen uit de doeken doet. Volgens de laatste geruchten worden de Mate 30 en Mate 30 Pro, zoals de telefoons waarschijnlijk heten, op 19 september gepresenteerd. Huawei-topman Wang Chenglu zou dit tijdens een besloten presentatie hebben gezegd, maar de Chinese fabrikant heeft het nog niet officieel bekendgemaakt.

Blijf op de hoogte van alle geruchten rondom de Huawei Mate 30 (Pro) door onze nieuwsbrief of je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Lees meer over Huawei

Bron: GizChina
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei P30
Huawei P30

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu