‘Nieuwe afbeeldingen Huawei P9 verschijnen online’

Wouter Nijsen
28 maart 2016, 9:46
1 min leestijd
‘Nieuwe afbeeldingen Huawei P9 verschijnen online’

De geruchten over de Huawei P9, het aanstaande vlaggenschip van Huawei, volgen elkaar in rap tempo op. Op nieuwe foto`s is het fraaie design van het toestel te zien.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Huawei P9 afbeeldingen

De afbeeldingen zijn gepubliceerd door MyDrivers en tonen hoe de Huawei P9 eruit komt te zien. Het design heeft veel weg van eerder Huawei-toestellen, waarbij de dubbele 12 megapixel-camera aan de achterkant het meeste opvalt. De camera laat je mooiere foto`s maken en is – net als bij de Huawei P8 – geplaatst in een witte balk aan de bovenkant. Ook opvallend is de vingerafdrukscanner aan de achterkant en de usb-c-poort. Laatstgenoemde maakt een snellere doorvoer van data en stroom  mogelijk. Hierdoor wordt de Huawei P9 veel sneller opgeladen.

Als gezegd is de afgelopen weken al het nodige over de Huawei P9 gelekt. Zo weten dat de smartphone wordt aangedreven door een Kirin 950-chip met 3GB RAM en 32GB aan opslagruimte. Het scherm meet 5,2 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Daarnaast is de Huawei P9 voorzien van een 3000 mAh-accu, 5 megapixel-frontcamera en Android 6.0 (Marshmallow) met de nieuwe EMUI-schil.

Ook verschijnt een goedkopere versie van de smartphone, de Huawei P9 Lite. Dit toestel heeft een 5 inch-full-hd-scherm, Snapdragon 650-chip, 3GB RAM en 16GB opslagruimte. Daarmee doet het toestel weinig onder voor zijn grotere broer. Tot slot wordt gesproken over de Huawei P9 Max, een krachtiger toestel met een enorm 6,2 inch-scherm.

Huawei doet de nieuwe P9-serie op 6 april tijdens een evenement uit de doeken. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor een Huawei P9 abonnement op een rijtje.

Huawei P9

Huawei P9 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Huawei P9 prijzen. Bekijk alle Huawei smartphones.

Alle Huawei smartphones met prijzen

Lees het laatste nieuws over Huawei

Bron: MyDrivers
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei P9
Huawei P9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu