De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Huawei P9 lancering vindt begin april plaats’

Jarno Stinissen
7 maart 2016, 13:45
1 min leestijd
‘Huawei P9 lancering vindt begin april plaats’

De Huawei P9 lancering vindt niet plaats tijdens een bijeenkomst op 9 maart, maar begin april. Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde Evan Blass van Venturebeat.

Lees verder na de advertentie.

Huawei P9 lancering

Blass, die vaker met betrouwbare lekken uit de techwereld komt, liet in een tweet eerst weten dat het nieuwe vlaggenschip op 6 april gelanceerd zou worden. Daarna plaatste  hij nog een tweet waarin hij vermeldde dat die datum een indicatie was, en dat de datum van het  daadwerkelijke evenement kan afwijken. Deze maand hoeven we het nieuwe vlaggenschip van Huawei echter nog niet te verwachten.

huawei p9 dubbele camera

Vorige  week lekte al het nodige uit over de P9, die naar alle waarschijnlijkheid een dubbele camera, metalen behuizing en vingerafdrukscanner aan de achterkant krijgt. Qua specs kunnen we rekenen op  een Kirin 950-chip met een octacore-processor en 3GB aan RAM. De Huawei P9 draait waarschijnlijk standaard op Android 6.0.1 (Marshmallow) en wordt van stroom voorzien door  een relatief grote 3900 mAh-accu. De dubbele 12 megapixel-camera zou het mogelijk maken om scherpere foto’s te schieten en achteraf de focus aan te passen.

De Huawei P9 komt mogelijk in vier versies uit: een goedkopere Huawei P9 Lite, het reguliere model, een grotere Huawei P9 Max en een premium-model met verbeterde specs, waaronder de nieuwe Kirin 955-chip en 4GB RAM. Meer weten? Lees het laatste nieuws op ons  Huawei P9 pagoina!

Lees het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei P9
Huawei P9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu