Onaangekondigde Huawei P9 Lite in het wild gespot

Redactie
7 april 2016, 15:31
2 min leestijd
Onaangekondigde Huawei P9 Lite in het wild gespot

Hoewel we het gisteren wel hadden verwacht, bleef de aankondiging van de Huawei P9 Lite uit. Vandaag is het toestel toch in het wild gespot.

Lees verder na de advertentie.

Huawei P9 Lite gespot

Wel werden gisteren de Huawei P9 en P9 Plus gepresenteerd. Het goedkopere toestel  bleef achterwege, maar is nu te zien in een vermeende  hands-on van de Russische website  Hi-Tech Mail. Net als bij de Huawei P8 Lite, zou ook de P9 Lite beschikken over minder krachtige hardware  en een lagere prijs.

De P9 Lite is uitgebreid gefotografeerd  door de website, die ook de P9 en P9 Plus bespreekt. Op de kiekjes  zien we onder meer een enkele 13 megapixel-camera aan de achterzijde, die in samenwerking met Leica is ontwikkeld. De bron  spreekt verder van een 8 megapixel-camera aan de voorkant. De behuizing oogt en voelt minder premium dan de P9. Als we de blog mogen geloven, krijgt de Lite 2GB of 3GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslag en – net als zijn grotere broer – een 5,2 inch-display en 3000 mAh-accu.

Wanneer de aankondiging van de P9 Lite dan wel plaatsvindt, wordt niet vermeld. Ook is het onduidelijk wat de prijs van het toestel wordt en wanneer het verschijnt. De P9 en P9 Plus liggen vanaf 16 april in Nederland in de schappen, maar zijn nu al wel te pre-orderen. Check hieronder de beste aanbiedingen voor een Huawei P9 met abonnement.

Meer over de Huawei P9 en P9 Plus

Het nieuwe vlaggenschip van Huawei onderscheidt zich door de dubbele camera aan de achterzijde, die  in samenwerking met Leica is ontwikkeld. Dankzij de dubbele camera kun je na het schieten van de foto de focus nog verleggen. De P9 komt in twee varianten: 32GB/3GB RAM en 64GB/4GB RAM. Hiervoor betaal je respectievelijk 599 en 649 euro.

Huawei P9

Huawei P9 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 224,95

Bekijken
Bron: Hi-Tech Mail
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei P9
Huawei P9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu