Gerucht: onthulling Huawei P9 met 6GB RAM vindt morgen plaats

Mogelijk maken we morgen al kennis met de Huawei P9. Geruchten gaat dat Huawei  de opvolger van de Huawei P8  morgen onthult én dat de smartphone een primeur heeft in de vorm van maar liefst 6GB RAM.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

‘Huawei P9 onthulling op 5 januari’

huawei p9 onthullingDe Huawei P9 zou op een evenement voorafgaand aan de CES (6 – 9 januari in Las Vegas) uit de doeken worden gedaan, zo claimt de website GizChina. Het nieuwe vlaggenschip van de Chinese fabrikant zou de eerste smartphone met 6GB aan werkgeheugen worden. Daarnaast zou het toestel voorzien zijn van een Kirin 950-chip met een octacore-processor, een Mali-T880 MP4-gpu en een 5,2 inch-scherm met een full-hd-resolutie. Het lijkt erop dat Huawei het ook anno 2016 onnodig vindt om zijn vlaggenschip van een QHD-scherm te voorzien, wat begrijpelijk is aangezien de hogere resolutie op kleinere schermen weinig meerwaarde biedt.

De verwachting is dat Huawei naast de P9 ook een nieuwe tablet aankondigt tijdens zijn pre-CES-event. Wat we precies van dat apparaat kunnen verwachten, is niet bekend. De productlancering van Huawei is in ieder geval morgen om 19 uur Nederlandse tijd. De daadwerkelijke release van de Huawei P9 zouden we vervolgens rond maart kunnen verwachten. Geen zin om zo lang te wachten? Check dan onze Huawei P8 review en de beste aanbiedingen voor een Huawei P8 met abonnement.

Huawei P8
7,5
Welke Huawei P8 wil je?
Wij hebben momenteel geen Huawei P8 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Het laatste nieuws over Huawei

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.