De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Huawei presenteert vier nieuwe Android-telefoons [MWC2010]

Wouter Nijsen
16 februari 2010, 0:56
1 min leestijd
Huawei presenteert vier nieuwe Android-telefoons [MWC2010]

Fabrikant Huawei heeft al meermalen laten weten meer Android-toestellen te willen uitbrengen en zich meer op de Europese markt te gaan storten. Tot nu toe kennen we in Nederland slechts één Android-toestel van Huawei, en wel in de vorm van de T-Mobile Pulse. Als het echter aan Huawei ligt, gaat daar op korte termijn verandering in komen. Tijdens het MWC in Barcelona presenteren ze maar liefst vier nieuwe Android-telefoons. Twee daarvan zijn weinig opvallend en passen prima in het lage- of middensegment. Met de andere twee toestellen is echter wel iets bijzonders aan de hand, zowel op het gebied van design als toegepaste techniek.

Huawei U8100/U8110
Twee technisch gelijke toestellen die beide wat uiterlijk betreft van elkaar verschillen. Voorzien van een 2,8Inch QVGA-scherm en 0,3MP aan de voorzijde en een 3MP camera aan de achterzijde van het toestel. Beide beschikken over Bluetooth en Wifi. De release staat geplanned voor het tweede kwartaal van dit jaar.

Lees verder na de advertentie.

Huawei u8100:

Huawei u8110:

Huawei U8300
Met dit opvallende Android-toestel mikt Huawei op een jonger publiek dat vooral een toestel zoekt waarmee eenvoudig en snel berichten kunnen worden verzonden of  sociale netwerksites bijgewerkt. Voorzien van een hardware QWERTY-toetsenbord en een Facebook- en Twitter-applicatie moet dat gaan lukken. De u8300 zal verkijgbaar zijn in de kleuren groen, geel en roze. Verkoopprijs, releasedatum en specificaties zijn nog niet bekend.

Huawei u8300:

Huawei u8800
Met de u8800 presenteert Huawei het eerste HSDPA+ Android-toestel dat theoretisch in staat is tot datasnelheden van 14 Mbps. Om deze snelheid te kunnen bereiken heb je natuurlijk wel een provider nodig die de HSDPA+ standaard ondersteunt. De enige informatie die verder over dit toestel bekend is, is dat als besturingsysteem Android 2.1 draait en dat het touchscreen een formaat van 3,8 inch heeft.

Huawei u8800:

Via: Persbericht

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu