De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Huawei smartwatch wordt eind februari onthuld’

Gijs Ettes
10 februari 2014, 14:30
1 min leestijd
‘Huawei smartwatch wordt eind februari onthuld’
Huawei smartwatch LG

Eind deze maand kunnen we naar verluidt kennismaken met de eerst Huawei smartwatch, zo beweert althans The Wallstreet Journal op basis van anonieme bronnen die betrokken zijn bij de Chinese fabrikant. De verwachting is dat Huawei tijdens het Mobile World Congress zijn plannen met betrekking tot wearables uit de doeken doet.

Tijdens het MWC zal Huawei volgens de Amerikaanse krant ook een nieuwe smartphone en twee tablets tonen. Mogelijk zal het hier onder andere gaan om de
Ascend P7 en MediaPad X1, al is het waarschijnlijker dat Huawei eerstgenoemde op een apart evenement presenteert. De P7 is de opvolger van de Ascend P6, die in de Benelux bijzonder goed verkoopt. Over het derde Android-toestel dat de fabrikant binnenkort onthult, is niets bekend.

Lees verder na de advertentie.

Huawei smartwatch niet de enige

Naast Huawei is het mogelijk dat ook LG tijdens het Mobile World Congress (24 tot en met 27 februari) een smartwatch onthult. De Zuid-Koreaanse fabrikant kwam in 2009 al met smartwatch op de proppen, maar deze ‘Watch Phone’ werd een enorme flop. De LG ‘G Arch’ moet hier verandering in brengen; de mogelijke LG smartwatch kan namelijk ook gebruikt worden als fitnesstracker en samenwerken met de G Health-app van LG.

Lees meer over de beste Android smartwatches en welke je moet hebben!

Het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu