Huawei komt ook met slimme armband voor bellen

Huawei Talkband B1De Huawei Talkband B1 is zondag tijdens de persconferentie van het Chinese bedrijf gepresenteerd. De slimme armband laat gebruikers bellen, maar kan ook verschillende activiteiten meten. Denk bijvoorbeeld aan het aantal stappen, maar ook jouw slaappatroon. Zo kan de Huawei Talkband B1 je op precies het goede moment wakker maken, als jij even net in een lichte slaap bent. Daarnaast is er een calorieënteller aanwezig die bijhoudt hoeveel afstand je hebt afgelegd en wat je aan calorieën hebt verbruikt. Over deze features beschikken vele andere fitnesstrackers, zoals de Jawbone Up en Fitbit Flex.

De slimme armband van Huawei is voorzien van een 1,4 inch oled-scherm en werkt met zowel iOS als Android. Je kunt middels bluetooth met andere apparaten communiceren, maar ook nfc – voor Android-smartphones – wordt door de Huawei Talkband B1 ondersteund.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Huawei Talkband B1: handig bellen

talkband2De Huawei Talkband B1 beschikt ook over een speciaal oorapparaatje dat uit de armband kan worden gehaald. Dit stop je in je oor, waarna je hands-free kunt bellen. Een handigheidje van de Talkband B1. Op één acculading – de accu bedraagt 90 mAh, maar ondanks dat heeft de slimme armband twee uur nodig om op te laden – gaat de de Huawei Talkband B1 zo’n zes dagen mee.

De smartwatch komt in het tweede kwartaal van dit jaar op de markt in West-Europa voor een adviesprijs van 99 euro.

Lees meer over Huawei

Laatste nieuws van MWC 2014

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.