De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Tip: Goedkope topgames in Humble Android Bundle 14

Erwin Vogelaar
29 juni 2016, 19:01
2 min leestijd
Tip: Goedkope topgames in Humble Android Bundle 14

Website Humble Bundle biedt weer een pc & Android-bundel aan, waarmee je een aantal topgames kunt downloaden voor een lage prijs. Welke games zijn er deze keer?

Lees verder na de advertentie.

Humble Android Bundle

De Humble Bundle is al jaren een bekend fenomeen onder gamers. Op de website wordt met regelmaat een nieuwe collectie aan games aangeboden, waarbij de klant zelf bepaalt hoeveel er betaald wordt. Het geld kan verdeeld worden tussen de makers van de games, goede doelen en Humble Bundle zelf. Nu staat er weer een nieuwe bundel klaar met games voor pc en Android met enkele toptitels. De goede doelen zijn deze keer Electronic Frontier Foundation en het Amerikaanse Rode Kruis.

humble android bundle

Als je betaalt wat je wil, en dat kan zo weinig zijn als een dollar, dan krijg je 100000000, Badland en Spacecom. 100000000 is een waanzinnig leuke game waarin het match 3-genre gecombineerd wordt met een dungeon crawler. Koppel drie zwaardblokjes en je personage slaat met zijn zwaard, koppel drie schildblokjes en je personage heeft betere verdediging. Badland is daarnaast de uitzonderlijk goede game waarin je als vliegend balletje in een gevaarlijke wereld moet zien te overleven. Spacecom is ondertussen een uitgebreide strategiegame voor je Android-toestel.

Betaal je iets meer, namelijk minimaal 2,71 euro, dan krijg je nog extra games. Onder andere het vervolg op 100000000: You Must Build A  Boat. Deze game is mogelijk nog beter dan zijn voorganger en biedt in ieder geval meer variatie. Please Don’t Touch Anything is een unieke game waarin je in een kamer geplaatst wordt en je vooral alles gaat aanraken. Achter elke knop zit een andere verrassing. Kun je alle eindes vinden? In Spider: Rite of the Shrouded Moon ben je een spinnetje dat moet zien te overleven in een gevaarlijke wereld. Betaal je nog iets meer, dan kun je ook nog de uitstekende Desktop Dungeons en Knights of Pen & Paper 2 krijgen. Kopen kan via de website, of je downloadt de Humble Bundle-app door op je Android-toestel deze link te openen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu