iBood: ViewSonic ViewPad 7 vandaag voor 159 euro
Redactie

viewsonic viewpadiBood heeft vandaag een 7-inch Android-tablet in de aanbieding. Als je flink gaat prijsvergelijken kun je de ViewSonic ViewPad 7 voor €295 in de winkel vinden. Maar bij iBood betaal je vandaag maar €159 en daarmee is ‘ie een stuk goedkoper geworden dan de ca. €399 die het apparaat bij de lancering kostte. De Consumentenbond schreef een review over dit apparaat en concludeerde dat het een handzame en solide tablet was, die wel wat last had van overgewicht. De prijs vonden ze wel een probleem, want “voor €70 meer heb je al een Apple iPad”. Het probleem van een iets te hoge prijs is echter opgelost, als je dit apparaat bij iBood koopt. Daar kost de ViewSonic ViewPad 7 vandaag 159,95 euro (plus 5,95 euro verzendkosten).

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wat je verder nog moet weten, is dat de Consumentenbond van mening was dat het scherm wat tegenviel, maar dat het werd goedgemaakt door het feit dat je er een gratis beschermhoes en SD-kaartje bij krijgt. De ViewPad 7 draait op Android 2.2 en wordt standaard geleverd met een antivirus-app.

Meer info: iBood
Tipgever: Martijn

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.