De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

iCE Amsterdam op 7 en 8 maart: doe mee aan app-prijsvraag

Redactie
21 januari 2011, 8:30
2 min leestijd
iCE Amsterdam op 7 en 8 maart: doe mee aan app-prijsvraag
ice amsterdam logo

Op 7 en 8 maart 2011 vindt voor de tweede maal iCE Amsterdam in de Westergasfabriek plaats. Een evenement waarin je twee dagen lang alles te horen krijgt over mobiele strategie, ontwikkelen van apps en innovaties op het gebied van smartphone-toepassingen. Mobiele apps hebben een revolutie veroorzaakt en iCE Amsterdam zet die ontwikkelingen op een rijtje met een conferentie, een iOSDevCamp, een Android Training Camp, een iPad & Tablet Boot Camp, een Enterprise Mobility Boot camp, de Wireless University en een Workshop Mobile Web & Mobile Apps.

Dergelijke events waren afgelopen oktober in San Francisco tijdens de CTIA-beurs te bezoeken. Nu kun je het ook dichtbij huis meemaken, tijdens iCE Amsterdam. Er is gezorgd voor een interessant programma, dat voor iedereen iets te bieden heeft. Androidplanet is mediapartner van dit evenement, dus we zullen de komende dagen regelmatig aandacht eraan besteden. Maar dat is nog niet alles, want er zal tijdens de HiGrids App Challenge een extra prijs van 1.000 euro beschikbaar worden gesteld aan lezers van Android Planet.

Lees verder na de advertentie.

HiGrids App Challenge

Ook onderdeel van iCE Amsterdam 2011 is de HiGrids App Challenge, een app-prijsvraag met in totaal 30.000 euro aan prijzengeld. Je kunt meedoen door ideeën of apps aan te dragen voor locatie-gerichte toepassingen. Er zijn drie categorieën:

 • Mobility, Business & Productivity;
 • Social networking & communication;
 • Wildcard.

Als je vóór 1 februari aanstaande je idee instuurt, maak je exclusief als lezer van de Android Planet kans op een premie van 1.000 euro. Je blijft dan ook meedingen naar de andere prijzen. De winnaar wordt in de eerste week van februari beken gemaakt. Bij je inzending vermeld je de volgende code: fr2874.

De prijzen zullen worden uitgereikt tijdens het iCE Amsterdam 2011 Awards dinner, een evenement waar je op uitnodiging bij kunt zijn. De winnaars zullen worden aangewezen door een onafhankelijke jury.

Korting van 50% op toegang iCE Amsterdam

Als je via Android Planet inschrijft voor dit evenement ontvang je 50% korting op een toegangskaart van iCE Amsterdam. Voorwaarde is dat je vóór 1 februari je inschrijving regelt. De prijzen die de organisatie hanteert zijn gangbaar voor dergelijke grote evenementen.

Je kunt per onderdeel boeken:

 • Conferentie (€495,00)
 • iOSDevCamp (€295,00)
 • Android Top Gun Training Camp (€295,00)
 • Enterprise Mobility Boot Camp (€145,00)
 • Workshop Mobile Web & Mobile Apps (€145,00)
 • Wireless University (€145,00)
 • iPad & Tablet Boot Camp (€195,00)

Er zijn ook teamtickets:

 • A (€995,00 – 5 tickets + 5 tickets Appsterdam Mobile Party)
 • B (€795,00 – 5 tickets + 5 tickets Appsterdam Mobile Party)

Onder vermelding van de volgende code fr2874 krijg je een korting van 50% op alle ticketprijzen bij boeking voor 1 februari 2011. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Op www.iceamsterdam.com vind je alle bijzonderheden over het programma.

In onderstaand filmpje kun je zien hoe de eerste editie van iCE Amsterdam verliep:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's