iCE Amsterdam: toegangskaart winnen, stem op beste Android-nieuwsapp

Redactie
3 maart 2011, 11:02
2 min leestijd
ice-amsterdam

Volgende week maandag is het zover: dan begint iCE Amsterdam, een internationaal evenement over mobiele strategie en app-ontwikkeling. AndroidPlanet is mediapartner van dit evenement en geeft toegangskaarten weg. Bovendien zullen we verslag doen van de presentaties, workshops, bootcamps en andere activiteiten. Twee activiteiten willen we er speciaal uitlichten, omdat we daarvoor jullie medewerking nodig hebben: de HiGrids App Challenge waarmee je een mooi geldbedrag kunt winnen en de uitreiking van de iCE 2011 Awards waarbij we vanuit AndroidPlanet een prijs beschikbaar stellen voor de beste nieuws-app. Als lezer van AndroidPlanet bepaal je welke app deze prijs wint.

Lees verder na de advertentie.

HiGrids App Challenge

Er staat echter meer op het programma, zoals de HiGrids App Challenge. We hebben dit eerder aangekondigd en daarbij onze lezers opgeroepen om zoveel mogelijk ideeën voor apps aan te dragen. Verzin je een goede app, dan maak je kans op een geldbedrag van €2.000, €5.000 of €7.000! Er is een totale prijzenpot van €30.000 beschikbaar. Tot 5 maart kun je jouw idee nog inzenden. Iedereen die deze week een idee registreert en daarbij de code fr2874 invult, ontvangt gratis een ticket voor iCE Amsterdam 2011 naar keuze. Om mee te doen hoef je alleen een goed idee te hebben, dan maak je al kans om te winnen! In de algemene voorwaarden voor deze wedstrijd is overigens duidelijk bepaald dat alle deelnemers volledige zeggenschap over het concept houden. Jouw briljante idee blijft dus van jezelf.

Meer info: HiGrids App Challenge<

Maak kans op een toegangskaart voor iCE Amsterdam!

AndroidPlanet mag als mediapartner van iCE Amsterdam een aantal volledige toegangskaarten weggeven voor het evenement. Je kunt op twee manieren kans maken op deze kaart: via ons Twitter-account @PlanetAndroid en via onze Facebook-pagina. Wat moet je hiervoor doen?

Kans maken via Twitter

De Twitter-actie loopt vanaf publicatie van dit artikel t/m exact 23:59 uur morgenavond (vrijdag 4 maart 2011, 23:59 uur) is nu beëindigd. De winnaars zullen in dit artikel bekend worden gemaakt en via DM op de hoogte worden gebracht.

De winnaars zijn: @rudyvdblom en @daisje.

Kans maken via Facebook

Word vriendjes met ons op Facebook. Uit alle (bestaande en nieuwe) vrienden kiezen we willekeurig twee geluksvogels. Ook deze actie loopt tot en met vrijdag 4 maart 2011, 23:59 uur is nu beëindigd.

De winnaars van de Facebook-actie zijn: Nik Braeckman en Jeroen Schrage.

iCE Amsterdam 2011 App Awards

In samenwerking met de organisatie achter iCE Amsterdam mogen we dit jaar namens AndroidPlanet een prijs uitreiken voor ‘Beste Android nieuws-app’ (idem dito voor iPad en iPhone). De prijswinnaar wordt geheel door jullie bepaald, via onderstaand stemformulier. Wij hebben hiervoor – in overleg met iCE Amsterdam – een voorselectie gemaakt, waarbij door de organisatie als aanvullende voorwaarde is gesteld dat de ontwikkelaar uit Nederland komt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu