De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Ice Cream Sandwich broncode beschikbaar op 17 november’

Redactie
14 november 2011, 11:28
1 min leestijd
‘Ice Cream Sandwich broncode beschikbaar op 17 november’
'Ice Cream Sandwich broncode beschikbaar op 17 november'

De CEO van Notion Ink heeft laten weten dat hij verwacht dat de broncode van Ice Cream Sandwich 17 november zal worden vrijgegeven. Er zijn meer geruchten die ongeveer hetzelfde beweren, maar aangezien de CEO vorig jaar ook al wist te melden wanneer de Gingerbread code beschikbaar zijn lijkt deze datum dus welicht te kloppen. 17 november zal ook de Samsung Galaxy Nexus te koop zijn in Europa, het eerste Android-apparaat met de nieuwe versie van Google’s mobiele besturingssysteem.

Rohan Shravan, de CEO van Notion Ink, maakte het nieuws bekend op de officiële blog van het bedrijf. Hij noemt de 17de als verwachte releasedatum en voorspelt dat spoedig de eerste ICS-roms verspreid zullen worden. Naar verwachting zullen de eerste alternatieve ROMS met Ice Cream Sandwich enkele dagen na de release al te downloaden zijn.

Lees verder na de advertentie.

Als de broncode van Ice Cream Sandwich wordt vrijgegeven kunnen fabrikanten aan de slag om hun producten van Android 4.0 te voorzien. Veel fabrikanten passen Android aan met hun eigen softwarelaag en dit kost tijd om te implementeren. Als de broncode er is kan begonnen worden met het uitbrengen hiervan. Zo hebben veel bedrijven al aangeven hun nieuwste producten zo spoedig mogelijk van Ice Cream Sandwich te zullen voorzien.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu