Ice Cream Sandwich galerij-app krijgt fotobewerking

Ice Cream Sandwich galerij-app krijgt fotobewerkingVolgens Android Police is Google bezig om de mogelijkheid om foto’s te bewerken toe te voegen aan de Ice Cream Sandwich galerij-app. Het is nog niet duidelijk of deze mogelijkheid ook daadwerkelijk meteen beschikbaar zal komen. Wel is de site in het bezit gekomen van een hele rits iconen van de nieuwe tools en effecten die rechtstreeks uit Ice Cream Sandwich afkomstig zouden zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Uit de eerste rij is op te maken welke mogelijkheden je zult krijgen om foto’s aan te passen. Zo heb je Redo (opnieuw), Undo (ongedaan maken), Colors, Exposure, Fix, Artistic, Crop, Rotate, Flip, Straighten, Sharpen en Redeye (rode ogen bewerking). Al deze iconen zijn transparant en door Android Police op een zwarte achtergrond geplaatst. Het kan zijn dat in de uiteindelijke app een andere kleur zullen krijgen. De kleuren-knop heeft ook afbeeldingen voor een sliderknop. De knoppen Fix en Artistic lijken snelkoppelingen te zijn naar andere functies.

Ice Cream Sandwich knoppen Foto-editor

Het aantal effecten is redelijk uitgebreid met maar liefst 19 opties. Dit zijn Autofix, Fisheye, Saturation, Cross Process, Grain, Sepia, Documentary, Grayscale, Shadow, Doodle, Highlight, Temperature, Duotone, Lomo-ish, Tint, Fill Light, Negative, Vignette en Posterize. De effecten Fill Light, Highlight en Shadow hebben een eigen slider-knop dus hierbij zal je zelf kunnen aangeven hoe zwaar deze effecten moeten worden toegepast.

Ice Cream Sandwich Effecten Foto-editor

Bron: Android Police

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.