De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Elektronicabeurs IFA vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 6 september

Colin Baak
7 april 2022, 11:05
2 min leestijd
Elektronicabeurs IFA vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 6 september

Het hoge woord is eruit! De organisatie van de IFA heeft laten weten dat we dit jaar in groten getale naar Berlijn kunnen afreizen. Elektronicabeurs IFA 2022 vindt namelijk begin september plaats.

Lees verder na de advertentie.

IFA 2022 gaat door als groot fysiek evenement

Begin april 2020 schreven we dat de IFA 2020 was geannuleerd. Dat had natuurlijk alles te maken met de coronapandemie. Ook in 2021 werd de grote elektronicabeurs om dezelfde reden geannuleerd. Andere grote evenementen zoals het Mobile World Congress en CES zijn ook enkele jaren niet doorgegaan.

Later dit jaar komt daar eindelijk verandering in, want in een statement is te lezen dat iedereen z’n koffers weer kan pakken om af te reizen naar Berlijn. Van 2 tot en met 6 september vindt de IFA 2022 plaats. Waar het Mobile World Congress zich voornamelijk richt op smartphones en mobiele technologie, is de IFA bedoeld voor een breder publiek. Je kunt er terecht om alles te weten komen over nieuwe producten, accessoires en gadgets, maar ook innovatieve technologieën en ideeën.

Het evenement wordt gehouden in de Messe, een grootse en bekende locatie. Vanaf deze week wordt gestart met het houden van andere exposities en beurzen. Hoe het in september zal zijn met de precieze toegangsregels, is nog onbekend.

Wat gaan we zien op de IFA?

Jaren geleden was de IFA het vaste toneel voor veel fabrikanten om hun nieuwe smartphones te tonen. De afgelopen edities werd dit steeds minder. Er wordt steeds vaker gekozen om een eigen los evenement te organiseren, zonder dat andere partijen ook iets presenteren. Zo zorg je er namelijk voor dat de hele wereldpers alleen over jouw nieuwe product of dienst schrijft – en hun kostbare tijd niet moeten verdelen over meerdere aankondigingen.

In de aankomende maanden verwachten we dat er meer informatie over de IFA 2022 verschijnt. Ook bij Android Planet gaan we natuurlijk bezig met de voorbereidingen, zodat je in september alles leest, hoort en ziet vanuit Berlijn.

Schrijf je alvast even in voor onze nieuwsbrief of download de Android Planet-app. Volg ook onze social media-kanalen waaronder: Twitter, Facebook en Instagram! Zo mis je tot die tijd geen enkel nieuwtje, review of tip en lees je te zijner tijd al het nieuws vanaf de beursvloer.

Bron: IFA-Berlin
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu