Impressies van de CES: Android in opkomst, maar het kan beter

htc hero met navigonNa twee dagen CES is het tijd om eens te kijken in hoeverre er nu aandacht aan Android wordt besteed. HP is met een netbook bezig, LG heeft een nieuw Android-toestel, Lenovo heeft plannen voor een Android-telefoon en ook bij Dell is een Android-notebook te zien. Maar tegelijk merk je dat Android nog heel erg in het beginstadium staat: terwijl je wordt doodgegooid met iPhone-hoesjes en frutsels voor je iPhone-oordopjes. Vorig jaar waren iPod-speakers en digitale fotolijstjes de ‘spam‘ van de CES.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Dit jaar zie je vooral iPhone-accessoires en e-bookreaders. Misschien kun je je afvragen of het erg is dat er nog niet zoveel hoesjes, docks en autohouders voor Android te vinden zijn. Het is een teken dat Android nog volop in ontwikkeling is en nog lang niet over het hoogtepunt heen is. Volgend jaar zullen er heel wat meer accessoires te zien zijn, verwacht ik. Wat verder opvalt, is dat de Amerikanen op deze beurs toch vooral met de Nexus One rondlopen en dat je veel minder Droids ziet, dan ik had verwacht. Maar mensen die naar zo’n beurs komen zijn dan ook niet de doorsnee Amerikanen.

Hieronder zie je een reeks foto’s van wat willekeurige Android-producten die we op de CES tegenkwamen.

[flickr]set:72157623167831632[/flickr]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.