De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Inbox by Gmail binnenkort ook zakelijk te gebruiken

Redactie
20 februari 2015, 15:34
2 min leestijd
Inbox by Gmail binnenkort ook zakelijk te gebruiken

Inbox by Gmail, de slimme mailservice van Google, wordt op korte termijn beschikbaar voor Google Apps-gebruikers. Straks kun je dus niet alleen je privé-account, maar ook je zakelijke Gmail-adres  koppelen.

Lees verder na de advertentie.

Inbox by Gmail zakelijk gebruiken

inbox by gmail zakelijk

Via Twitter laat Google-topman Sundar Pichai weten dat de uitrol van Inbox by Gmail naar Google Apps-gebruikers ‘zeer binnenkort’ zal plaatsvinden. Als je momenteel je zakelijke mail-account aan de app wil koppelen, krijg je de melding hiernaast. Daar komt volgens Pichai op korte termijn eindelijk verandering in.

Inbox by Gmail werd afgelopen oktober geïntroduceerd en is vooralsnog alleen op uitnodiging te gebruiken. Het bijzondere aan Inbox  is dat het  e-mails ziet als todo`s. Je kunt berichten als voltooid markeren door ze naar links te vegen of als herinnering instellen door ze naar rechts te vegen. De app heeft een ronde actieknop waarmee gebruikers e-mails kunnen opstellen, veel gecontacteerde personen kunnen selecteren of een herinnering kunnen aanmaken. Deze herinneringen verschijnen bovenaan je e-maillijst.

Inbox is ook  voorzien van een speciaal tabblad met gepinde e-mails. Deze kun je zelf pinnen, waarmee je aangeeft dat ze belangrijk zijn. Zo kun je snel wisselen tussen je reguliere inbox en je inbox met belangrijke e-mails. Inbox kan ook mails bundelen op basis van inhoud, waarbij je kunt denken aan categorieën als reizen, sociaal en financieel. Het handigste is echter dat je berichten op een later, zelfgekozen moment kunt laten terugkeren. Dit kan ook op basis van je locatie, zodat een bepaald bericht bijvoorbeeld terug in je inbox verschijnt als je aankomt op je werk.

Wil je een Inbox by Gmail-invite, dan kun je je als geïnteresseerde aanmelden door te mailen naar inbox@google.com.

Download Inbox by Gmail in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu