Inbox by Gmail gaat handtekeningen ondersteunen

Redactie
8 mei 2015, 10:25
1 min leestijd
Inbox by Gmail gaat handtekeningen ondersteunen

Inbox by Gmail, de nieuwe e-mail-app van Google die e-mails behandelt als todo’s, ondersteunt spoedig handtekeningen. Met een handtekening kun je het einde van een e-mail bepalen, zoals jouw contactinformatie.

Lees verder na de advertentie.

Dat blijkt uit onderzoek van Android Police. Het is sinds de release van Inbox niet mogelijk om een handtekening in te stellen, zodat je constant bij het einde van een e-mail – dat meestal eindigt met ‘Groeten, Naam’ – alles zelf in moet voeren.

Bij Gmail is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende handtekeningen voor verschillende e-mailadressen te maken. Dat wordt binnenkort ook met Inbox by Gmail mogelijk.

Jouw Inbox handtekening: wanneer?

Inbox alternatieven

In de laatste versie van de Android-app van Inbox zijn aanwijzingen gevonden die wijzen op de komst van de Inbox handtekening. Zo wordt het mogelijk om per gekoppeld e-mailadres een handtekening – in het Engels een signature – in te stellen. Android Police zegt dat het niet zeker weet wanneer de handtekeningfunctie naar Inbox wordt uitgerold, maar meldt dat het niet lang meer hoeft te duren. Volgens de website zou de functie al klaar voor gebruik zijn, waarbij Google alleen op de servers van Inbox nog enkele veranderingen door moet voeren.

Inbox by Gmail is vooralsnog alleen op uitnodiging te gebruiken. Je kunt de app hier downloaden en via het e-mailadres inbox@google.com een uitnodiging aanvragen.

Laatste nieuws over Inbox by Gmail

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu