De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Inbox by Gmail laat je binnenkort out-of-office-meldingen instellen’

Wouter Nijsen
12 juli 2016, 14:15
1 min leestijd
‘Inbox by Gmail laat je binnenkort out-of-office-meldingen instellen’

Inbox by Gmail is één van de populairste e-mail-apps voor Android, die gek genoeg nog geen out-of-office-optie heeft. Daar komt mogelijk spoedig verandering in.

Lees verder na de advertentie.

Inbox out-of-office

gmail automatisch antwoord

XDA heeft namelijk het apk-bestand van versie 1.27 van Inbox by Gmail onderzocht en  aanwijzingen gevonden van een out-of-office-optie. De functie laat je een reactie maken die wordt verstuurd naar contacten zodra je een e-mail ontvangen als je op vakantie bent, of tijdelijk niet in staat bent om je mailtjes te beantwoorden.

Het is opvallend dat de Inbox-app nog geen functie heeft om een automatisch antwoord op te stellen, aangezien de Gmail-app hier al tijden  over beschikt. Het is aannemelijk dat de functie er bij Inbox op ongeveer dezelfde manier uit komt te zien en zal werken.

Wanneer je in de Gmail-app `Instellingen > je Google-account > Automatisch antwoord` opent, krijg je het menu te zien om een out-off-office in te stellen. Hier kun je aangeven voor welke dagen het automatische antwoord geldt en wat het precies is.

Het is nog niet duidelijk wanneer Inbox 1.27 beschikbaar komt in Google Play. Omdat er slechts aanwijzingen voor de functie zijn gevonden, kan het zijn dat de functie pas in een latere versie wordt toegevoegd.

→ Meer lezen? Check ook ons overzicht met de beste Inbox by Gmail-functies!

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu