Zo stel je jouw eigen snooze-tijden in met Inbox by Gmail

Redactie
1 april 2015, 18:21
1 min leestijd
Zo stel je jouw eigen snooze-tijden in met Inbox by Gmail

Inbox by Gmail heeft stilletjes een update doorgevoerd, waardoor het mogelijk wordt om als gebruiker de automatische snooze-tijden naar eigen wens aan te passen.

Lees verder na de advertentie.

De innovatieve e-mail-app van Google is ééntje die e-mail voor ondergetekende grotendeels heeft veranderd. Zo gebruikte ik al Mailbox, maar heeft Inbox by Gmail het idee van e-mails als todo’s behandelen echt geperfectioneerd – inclusief een enorm fraai Material Design.

Er missen nog veel functies aan de app, zoals Google Apps-ondersteuning en de mogelijkheid om handtekeningen aan te passen en in te stellen, maar de app wordt steeds een stukje beter. Zo ook met de nieuwe  Inbox snooze-opties.

Zo stel je de  Inbox snooze-tijden zelf in

2015-04-01 17.01.59

Inbox by Gmail biedt de optie om e-mails te snoozen. Dit betekent dat e-mails op een door jou gekozen moment weer in de inbox verschijnen, als een soort herinnering. Normaliter was het niet mogelijk om de standaardtijden in te stellen, tot de update van Google. Deze optie vind je onder de instellingen van de app door het uitschuifbare menu in te gaan en vervolgens op Instellingen > Jouw e-mailaccount > Instellingen voor snoozen te gaan.

Hier kun je voor de ochtend, middag en avond de gewenste tijd instellen. Begint jouw ochtend om 08.00? Dan selecteer je deze tijd om e-mails te snoozen. Als je de volgende keer een e-mail snoozet tot de ochtend, middag of avond worden de door jou gekozen tijden gehanteerd.

Laatste nieuws over Inbox by Gmail

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu