Inbrics gaat op CES 2010 een Android MID tonen

Inbrics AndroidMisschien heeft Android helemaal geen iPod touch nodig om breed door te breken, maar is het sterke punt juist dat er zoveel verschillende apparaten in de maak zijn: van digitale fotolijstjes tot Mobile Internet Devices (MID’s), allemaal kun je ze op Android laten draaien. Inbrics is een nieuwe naam.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Deze fabrikant gaat op CES 2010 (waar Planet Android ook aanwezig zal zijn) een MID onthullen met een uitschuifbaar toetsenbordje. Het toestel is opvallend breed, je kunt ermee bellen, er zit een ARM Cortex A8 800MHz-processor in en een AMOLED-scherm. GPS, Wi-Fi en een digitaal kompas zijn eveneens aanwezig.

Onderstaand lifestyle-filmpje laat zien dat je vooral mooi moet poseren tijdens het gebruik van de Inbrics’ Android MID:

Via: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.