De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Infinity Blade voorlopig niet op Android vanwege piraterij

Redactie
25 november 2011, 19:00
1 min leestijd
Infinity Blade voorlopig niet op Android vanwege piraterij
Infinity Blade voorlopig niet op Android vanwege piraterij

Een van de betere mobiele games die momenteel te krijgen is is ongetwijfeld Infinity Blade voor iOS. De makers, de broers Donald en Geremy Mustard van Chair Entertainment, hebben inmiddels al meer dan 20 miljoen dollar met de game verdiend, maar ze zijn vooralsnog niet van plan om de game uit te brengen voor Android. Dit is niet omdat Android-apparaten niet krachtig genoeg zouden zijn, maar omdat ze bang zijn dat er niets aan kunnen verdienen omdat de game gemakkelijk gratis online verspreid kan worden door mensen die hier niet voor willen betalen.

De broers geven aan dat het vooralsnog moeilijk is voor ontwikkelaars van games om geld te verdienen in de Android Market. Ze hebben er wel vertrouwen in dat dit probleem opgelost gaat worden, maar vooralsnog betekent het geen Infinity Blade, of de langverwachte opvolger Infinity Blade 2, voor Android. En dat is jammer als je bedenkt dat er binnenkort een hele lading quad-core tablets en telefoons aankomt waarop de game niet zou misstaan.

Lees verder na de advertentie.

De vraag is wel of de twee broers het piraterijprobleem wellicht niet wat overdrijven. Zo zijn apps ook gemakkelijk illegaal te installeren op een iOS-apparaat als je deze jailbreakt. Bij Android-apparaten zijn illegale apps wellicht wat eenvoudiger te installeren maar het verschil tussen beide platformen lijkt minimaal. Hopelijk komt hier snel een oplossing voor zodat er meer kwaliteitsgames, zoals Infinity Blade, voor Android worden uitgebracht.

Bron: Mashable

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu