ING start test voor contactloos betalen met Android

Gijs Ettes
10 september 2015, 12:38
1 min leestijd
ING start test voor contactloos betalen met Android

ING test als eerste bank in Nederland contactloos betalen met een smartphone. De bank zoekt Android-gebruikers die de functie willen uitproberen. Dat is de eerste zes maanden gratis; daarna kost de functie 50 cent per maand.

Lees verder na de advertentie.

Contactloos betalen met Android

Via deze pagina kun je je aanmelden als tester voor de vernieuwde ING Mobiel Betalen-app met contactloos betalen. Gebruikers ontvangen de testversie en kunnen eventuele feedback sturen naar beta.mobiel.betalen@ing.nl. Alle opmerkingen worden gebruikt om de app te verbeteren en te optimaliseren voor de verschillende Android-toestellen.

Om contactloos te kunnen betalen met de ING-app heb je wel een toestel met nfc en Android 4.4 of hoger nodig. Daarnaast moet de Mobiel Bankieren-app geactiveerd zijn. Is dat het geval, dan kun je in de app de betaalrekening(en) selecteren waarmee je contactloos wilt betalen. Vervolgens kun je in winkels met een nfc-terminal contactloos mobiel betalen, tot een bedrag van 25 euro.

Als gezegd is de functie voor een periode van zes maanden gratis te gebruiken. Daarna dien je 50 cent per maand te betalen, maar je kunt de functie ten allen tijde uitschakelen als je er geen geld aan wenst uit te geven. Studenten kunnen gratis van de functie gebruikmaken, ook na de testperiode.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu