Inmiddels 375 betaalde applicaties op Android Market

Redactie
27 februari 2009, 20:49
1 min leestijd
Inmiddels 375 betaalde applicaties op Android Market
Android betaalde apps

Ongeveer twee weken geleden verschenen de eerste betaalde applicaties op Android Market. Inmiddels zijn er 227 applicaties te vinden, die in prijs variëren van 99 dollarcent tot $34,99 – de $200 kostende applicatie ‘I Am Richer‘ is daarbij blijkbaar nog niet meegeteld. Ook zijn er nu 148 betaalde games op Android Market, zodat het totaal op 375 komt. Dat schrijft ZDNet, blijkbaar op basis van eigen tellingen, want Google heeft voorzover bekend zelf nog geen cijfers bekendgemaakt.

ZDNet-redacteur Matthew Miller zit zelf niet op betaalde applicaties te wachten. Bijna alle functionaliteit die hij nodig heeft is met gratis applicaties te realiseren: Imeem Mobile, Shazam, ShopSavvy, Twidroid, CadreBible, fBook, PhoneFlix, Skype Lite, Truphone, Last.fm, Opera Mini en Toggle Settings zijn z’n favorieten. Hij heeft maar twee applicaties gekocht: TeleNav GPS Navigator en TouchDown, de Exchange-oplossing van NitroDesk.

Lees verder na de advertentie.

Het installeren van veel applicaties blijkt ook niet aan te raden: met ongeveer 50 geïnstalleerde applicaties krijgt Miller regelmatig een waarschuwing dat er weinig geheugen is. Er zit dan niets anders op om de cache te legen of applicaties te wissen.

Via: ZDNet

Categorie: Google Play
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's