De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Instagram toont foto’s en video’s van evenementen in aparte stream

Redactie
2 november 2015, 9:23
1 min leestijd
Instagram toont foto’s en video’s van evenementen in aparte stream

Instagram is van plan om bij grote evenementen een speciale contentstream te tonen in haar app. Het moet zo voor gebruikers makkelijker worden om populaire video’s en foto’s van deze evenementen te vinden.

Lees verder na de advertentie.

De Instagram contentstream werd afgelopen zaterdag tijdens Halloween gelanceerd in de Verenigde Staten. De Amerikanen vonden die dag bovenaan hun nieuwsfeed in de Instagram-app een nieuwe blokje met de naam ‘Watch Halloween’s Best Video’s’. Het bedrijf heeft laten weten in de toekomst meer van dergelijke streams aan te gaan bieden. Hoe en wanneer blijft echter nog onduidelijk. Ook is niet duidelijk of de bundeling van foto’s en video’s dan ook in Nederland zichtbaar wordt.

Instagram-community

De Halloween-stream liet de beste video’s van het feest zien, geselecteerd door Instagram-medewerkers. Opvallend aan de video’s in de stream is  dat ze de  gebruikelijke opmaak van een Instagram-bericht weggelaten hebben. Zo ontbraken de omschrijving en de vind-ik-leuk-teller. Instagram heeft aan weblog Re/code laten weten de nieuwe feed als een manier te zien voor gebruikers om evenementen en speciale momenten te beleven door de ogen van de Instagram-community.

instagram contentstream
Bron: Re/code

Instagram is niet het enige sociale medium dat door een speciale contentstream gebruikers van specifieke video’s en foto’s wil voorzien. Snapchat introduceerde eerder al Live Stories, waarin onder meer foto’s en video’s van  evenementen als  concerten terug te zien is. Twitter bracht vorige maand Twitter Moments uit, waarmee tweets rondom een bepaald evenement in één feed te zien zijn. Beide streams worden samengesteld door personeel van het sociale medium.

Lees het laatste nieuws over Instagram

Via: Re/code
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu