Winactie: volg Android Planet op Instagram en win een Google Home Mini!
Florence Peeters

Android Planet is nu ook actief op Instagram! Volg ons en je blijft niet alleen op de hoogte van het laatste nieuws. Onder onze volgers verloren we namelijk ook een Google Home Mini!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Instagram prijsvraag: doe snel mee!

Iedere dag voorzien we jullie op Android Planet van allerlei artikelen, maar ook op Instagram houden we je voortaan up-to-date. Hier vind je als eerste hands-on foto’s en video’s van nieuwe toestellen, Chromecast-kijktips, leggen we je dilemma’s voor en geven we een kijkje in de keuken tijdens onthullingen van smartphones en evenementen.

Ook tijdens het Mobile World Congress 2019 in Barcelona kun je alles op de voet volgen via ons Instagram-account. Tijdens MWC 2019 worden onder andere de Sony Xperia XZ4, Huawei P30 en Nokia 9 onthuld. We nemen je mee de beursvloer op, tonen je de eerste beelden van nieuwe smartphones en beantwoorden al jullie vragen over alles wat er op MWC te vinden is.

Google Home Mini winnaars

Op Instagram geven we nu een exemplaar van de Google Home Mini weg. Doe mee aan onze nieuwste prijsvraag, en maak kans op een gratis stemgestuurde speaker. Meedoen is makkelijk: volg ons op Instagram, like en reageer op de Google Home Mini winactie-foto en win. Onder alle deelnemers selecteren we willekeurig één winnaar die een speaker thuisgestuurd krijgt.

Zo doe je mee

1. Volg Android Planet op Instagram

Meedoen is heel simpel: zorg dat je Android Planet op Instagram volgt. Ons officiële account heet @androidplanet.nl. Ga naar ons profiel en druk op de blauwe knop met ‘Volgen’.

2. Like de Google Home Mini-foto en reageer

Like vervolgens deze foto op Instagram van de Google Home Mini. Reageer vervolgens onder deze foto waarom je de slimme speaker van Google graag zou willen winnen. Het is belangrijk dat je beide stappen volgt, anders geldt de deelname niet.

De winactie voor de Google Home Mini loopt tot en met dinsdag 26 februari om 15.00 uur. Je hebt dus ruim een week om mee te doen. Vervolgens wordt willekeurig één winnaar uitgekozen.

Wie de gelukkige winnaar is, maken we dinsdagmiddag 26 februari bekend in een livestream live vanaf de beursvloer! Naast het bekendmaken van de winnaar, beantwoorden we in deze livestream ook al jullie vragen over MWC en alle nieuwe toestellen die daar worden aangekondigd. Na afloop nemen we via DM contact op met de winnaar, dus houd je berichtenbox in de gaten! Ben je straks niet de gelukkige winnaar? Geen zorgen, want we komen dit jaar nog vaker met leuke winacties.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.