Insyde Market: nieuwe softwarewinkel voor Android-netbooks

asus-android-netbookAppsLib was de eerste softwarewinkel voor Android-apparaten met een groter scherm. Je vindt er applicaties die geschikt zijn voor schermen met een resolutie van 800 x 480 pixels. Vandaag is er een nieuwe kanshebber bijgekomen: Insyde Market. Deze richt zich specifiek op Android-applicaties voor netbooks. De bedenkers zijn druk bezig om ontwikkelaars te interesseren om hun applicaties aan te bieden. Insyde Software biedt computerfirmware aan en werkt samen met OEM’s om Android op x86-netbooks beschikbaar te krijgen. Fabrikanten die met dergelijke netbooks bezig zijn, zijn bijvoorbeeld Asus en Acer.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Om te zorgen dat je er ook de passende software bij kunt krijgen, kun je straks dus bij Insyde Market terecht. StatusToggle is één van de applicaties die al is aangemeld, maar er zullen er ongetwijfeld nog meer volgen. Meer informatie is te vinden op: http://developer.insydemarket.com.

Via: AndroidGuys

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.