Placeholder

ie6Er is een grappige applicatie in de Android Market verschenen, namelijk Internet Explorer 6. Het is een eerbetoon aan één van de opmerkelijkste webbrowsers ooit. Installeer de applicatie en klik op het icoontje. Als je geluk hebt, dan opent de webbrowser. De kans is groter dat de applicatie crasht en er een foutmelding in beeld verschijnt. Zie je door de foutmeldingen het bos niet meer? Klik op de ‘Terug’-toets op je Android-telefoon en de applicatie stopt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Durf je het niet aan om de browser te installeren? Kijk dan hieronder naar een video van de applicatie in werking. Wees er snel bij, want ik verwacht dat Microsoft niet zo blij is met de applicatie en deze zo snel mogelijk uit de Android Market wil halen. Hopelijk zien Bill Gates en co de humor van de app in.

Downloaden? Scan de QR-code hieronder.

Bron: Mobiflip.de

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.