De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Is Android de laatste kans voor Motorola?

Redactie
11 juli 2008, 5:49
1 min leestijd

Het gaat niet goed met mobiele telefoon fabrikant Motorola. Uit cijfers die gisteren bekend zijn geworden blijkt dat ze verstoten zijn van de 4de naar de 5de plek wanneer het gaat om het verkopen van mobiele telefoons. Motorola heeft echter nog één kans: Android.

Lees verder na de advertentie.

Motorola is hard bezig een mobiele telefoon met Android op de markt te brengen. De ontwerpers van de RAZR hebben de taak gekregen om een mobiele telefoon te ontwikkelen die voor een comeback voor Motorola moet zorgen:

“The company’s handset business, slated to be spun off, is on life-support, and it’s counting on Android for a comeback. It has assigned its top designers “” the people who crafted the Razr “” to create new must-have models. Engineers from Good Technology, the BlackBerry competitor Motorola purchased in 2006, are now writing applications for Android. For Motorola, Android has to work.” aldus Daniel Roth in de Wired van deze maand.

Tot dusver is nog helemaal niets bekend over de ontwikkeling van deze mobiele telefoon. Dit voorspelt weinig goeds en de vraag is of Android Motorola echt kan redden of dat het einde oefening is voor het eens zo toonaangevende bedrijf.

Bron.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu