Is de Huawei Joy de eerste Vodafone 360 Android-telefoon?

Huawei Joy vodadone_v845Vodafone 360 is een dienst waarbij alles draait om mobiele toegang tot je contacten, bestanden, sociale netwerken en favoriete webpagina’s. Vodafone had al een aantal speciale 360-toestellen in hun assortiment, echter ontbreekt tot op heden een Vodafone 360 Android-telefoon. Volgens geruchten kan daar binnenkort wel eens verandering in komen. Er zijn namelijk afbeeldingen uitgelekt van de Vodafone v845, een aangepaste verzie van de Huawei Joy. Het toestel zou in het tweede kwartaal van dit jaar via Vodafone UK verkrijgbaar zijn. De Huawei Joy draait op Android 2.1 en is met 100 x 55 x 13 mm bijzonder klein te noemen. Nadeel van het kleine formaat is dat het QVGA-scherm slechts 2,8 inch groot is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Vodafone v845 beschikt verder over WiFi 802.11 b/g, Bluetooth en een 3,2Mp camera. Voor navigatie is een optische trackpad aanwezig. Verder is op de afbeeldingen te zien dat Huawei ervoor heeft gekozen de home- en terugknop samen te voegen. Vodafone UK heeft de komst van het toestel nog niet officieel bevestigd. Of we de nieuwe 360 telefoon in de toekomst ook in Nederland mogen verwelkomen is nog even afwachten.

Huawei Joy Vodafone v845

The Unwired via TFTS

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.