LG Optimus Big voorbode van wat ons in Europa binnenkort staat te wachten?
Wouter Nijsen

LG Optimus voorzijde - achterzijdeHij is groot, wit en komt vandaag in Korea op de markt, de LG Optimus Big. En met groot bedoelen we ook echt groot: de LG Optimus Big is namelijk voorzien van een 4,3″ touchscreen zodat je bijna van een sub-tablet kunst spreken. Het gebruikte scherm is overigens het nieuwe NOVA-scherm van LG wat in staat is een bijzonder helder en contrastrijk beeld weer te geven en zich kan meten met een Super AMOLED Plus scherm. Eén van de andere voordelen van het NOVA touchscreen zou een aanzienlijk lager stroomverbruik zijn. Aan boord vinden we Android 2.2 met een door LG aangepast uiterlijk, een 5MP camera, 16GB geheugen en een 1GHz dual-core processor.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Een andere opvallende feature van de LG Optimus Big is Content Sharing. Hiermee kun je gegevens met andere apparaten uitwisselen via Wifi Direct en Bluetooth. via de ingebouwde HDMI-poort kun je de het toestel op bijvoorbeeld je televisie aansluiten.

LG Optimus Big Android

Zoals gezegd is de LG Optimus Big alleen in Korea verkrijgbaar, maar het kan best eens een voorloper zijn van een nieuwe LG Android-telefoon voor Europa. Is een Android-telefoon met een 4,3″ scherm iets wat we willen? Of is dit formaat scherm, ook te vinden op de Samsung Galaxy S II en de HTC Desire HD, eigenlijk net een maatje te groot voor een Android-telefoon.

Via: MobileCrunch en U+

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.