Is de liefde tussen Motorola en Android voortijdig voorbij?

Wouter Nijsen
20 februari 2010, 21:43
1 min leestijd
Is de liefde tussen Motorola en Android voortijdig voorbij?
Motorola Backflip

Het is overduidelijk dat Android de reddende engel voor het noodlijdende Motorola is geweest. Maar kennelijk wil Motorola toch meer en staat Android niet meer bovenaan de lijst als favoriete besturingssysteem. Sanjay Jha, CEO van Motorola, heeft namelijk tegenover de Wall Street Journal verklaard dat hij het liefst een eigen besturingssysteem zou ontwikkelen maar dat de huidige financiële positie van Motorola dat niet toestaat.

Verder denkt Sanjay Jha dat het goed is dat Motorola het smartphone-aanbod verder gaat uitbreiden door toestellen met het nieuwe Windows Phone 7 uit te brengen. Die opmerking is best opmerkelijk te noemen gezien het feit dat juist de Windows Mobile-toestellen recent uit de Motorola-catalogus geschrapt werden.

Lees verder na de advertentie.

De ontwikkeling van nieuwe Motorola Android-toestellen is de laatste tijd behoorlijk snel gegaan en heeft een aantal interessante en vernieuwende producten opgeleverd. Hopelijk zet Motorola ook na de keuze voor een extra besturingssysteem de Android-ontwikkeling door.

Via: The Wall Street Journal

Categorie: Fabrikanten
Thema: Android
Merk: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's