Is de liefde tussen Motorola en Android voortijdig voorbij?
Wouter Nijsen

Motorola BackflipHet is overduidelijk dat Android de reddende engel voor het noodlijdende Motorola is geweest. Maar kennelijk wil Motorola toch meer en staat Android niet meer bovenaan de lijst als favoriete besturingssysteem. Sanjay Jha, CEO van Motorola, heeft namelijk tegenover de Wall Street Journal verklaard dat hij het liefst een eigen besturingssysteem zou ontwikkelen maar dat de huidige financiële positie van Motorola dat niet toestaat.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Verder denkt Sanjay Jha dat het goed is dat Motorola het smartphone-aanbod verder gaat uitbreiden door toestellen met het nieuwe Windows Phone 7 uit te brengen. Die opmerking is best opmerkelijk te noemen gezien het feit dat juist de Windows Mobile-toestellen recent uit de Motorola-catalogus geschrapt werden.

De ontwikkeling van nieuwe Motorola Android-toestellen is de laatste tijd behoorlijk snel gegaan en heeft een aantal interessante en vernieuwende producten opgeleverd. Hopelijk zet Motorola ook na de keuze voor een extra besturingssysteem de Android-ontwikkeling door.

Via: The Wall Street Journal

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.