Is de Xperia X10 HD een nieuwe telefoon?

Redactie
14 oktober 2010, 9:02
1 min leestijd
Is de Xperia X10 HD een nieuwe telefoon?

Sony Ericsson gaat binnenkort een slimme marketingtruc uitvoeren. Het bedrijf gaat de Sony Ericsson Xperia X10 verkopen als de Xperia X10 HD. De nieuwe Xperia X10 HD komt qua hardware overeen met de normale X10, maar draait op Android 2.1, waardoor het mogelijk is om HD-video’s in 720p-kwaliteit op te nemen. De normale Xperia X10-gebruikers krijgen ook een update naar Android 2.1, dus zij mogen hun toestel binnenkort ook omdopen tot de Xperia X10 HD. Dankzij het labeltje ‘HD’ hoopt Sony Ericsson waarschijnlijk meer telefoons te gaan verkopen.

Wat de Xperia X10 HD nog meer biedt? Een capacitief touchscreen van vier inch met een resolutie van 480 bij 854 pixels zonder multitouch-ondersteuning, een snelle Qualcomm Snapdragon-processor (1 GHz) en een scherpe 8,1 megapixelcamera met de mogelijkheid om HD-video’s op te nemen. Dankzij de krachtige accu (1500 mAh) gaat de telefoon gemakkelijk een paar dagen mee.

Lees verder na de advertentie.

De Sony Ericsson Xperia X10 HD ligt eind oktober in de winkel voor een prijs van 479 euro zonder abonnement. Mogelijk kunnen Xperia X10-gebruikers rond deze tijd een update naar Android 2.1 verwachten. Wij van Android Planet laten het je weten wanneer er een update binnen is.

Bron: Frandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu