Is dit de nieuwe Pebble Blue-versie van de Samsung Galaxy S III?
Redactie

Samsung Galaxy S III Metallic BlueOp YouTube is een video verschenen waar de Samsung Galaxy S III een andere kleur lijkt te hebben dan originele Pebble Blue-versie. De blauwe Galaxy S III is door productieproblemen vertraagd en het is mogelijk dat deze nieuwe kleur, die door sommige internetwinkels (Telfort, PhoneHouse) als Metallic Blue wordt omschreven, misschien wel aan Samsungs kwaliteitseisen voldoet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Op de video is duidelijk te zien dat de Galaxy S III meer donker oogt. Ik vind deze grijze, nieuwe look eigenlijk een stuk mooier en chiquer dan Pebble Blue. Het is natuurlijk ook mogelijk dat de Duitse maker van de video niet de juiste belichting heeft gebruikt of rare effecten heeft toegevoegd. Het scherm en zijn handen zijn namelijk ook niet altijd natuurgetrouw. Wanneer de video op de achterkant van de Galaxy S III inzoomt, zie je de blauwe kleur toch tevoorschijn komen. De Duitse journalist zegt in het filmpje dat dit de uiteindelijke kleur wordt. Samsung heeft nog geen commentaar geleverd.