Is dit de vernieuwde Android Market?
Wouter Nijsen

android_marketEen tipgever van Cnet, die de beschikking heeft over een Motorola Sholes, stuurde een aantal foto’s die volgens hem de vernieuwde Google Android Market laten zien. Op de afbeeldingen is een compleet nieuwe userinterface te zien. Nieuw zijn onder andere de tabs Top Paid, Top Free en Just In, vergelijkbaar met Apple’s AppStore op de iPhone. Bij het categorieënoverzicht staat nu ook een korte omschrijving per categorie aangegeven. Het filter voor gratis en betaalde applicaties zit niet langer in het menu verstopt maar is rechtstreeks vanaf het hoofdscherm van de Market bereikbaar. Op het eerste oog lijkt het puur een grafische aanpassing zonder extra features. Volgens de tipgever was zijn Motorola Sholes voorzien van de Donut-versie van Android en niet Eclair. Dit zou kunnen betekenen dat we deze nieuwe Market-layout al bij de volgende grote Android-update krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Uiteraard zou het ook nog zo kunnen zijn dat deze Market-versie een eigenbouw is van Motorola, die specifiek voor de Sholes ontwikkeld is. Eén ding is echter zeker, de Market is hard toe aan een remake om het overzichtelijker te maken en dit zou wel eens een stap in de goede richting kunnen zijn.

newmarket2_cnet_270x399

Via: Cnet

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.