Is dit Dell’s eerste Android-toestel?

dellphone android chinaVanuit China komt deze onscherpe foto van een Dell-telefoon. De Chinese website PDAfans beweert dat het om het eerste Android-toestel van Dell gaat, met een uiterlijk dat op het eerste gezicht aan een Palm Pre doet denken. De Dell met Android zou eind van het jaar in China beschikbaar moeten komen. Er is tot nu toe veel gespeculeerd over Dell’s plannen om smartphones uit te brengen. Het enige wat er op dit moment bekend is over het onscherp gefotografeerde toestel, is dat het waarschijnlijk op Android 1.5 draait.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Een gokje zegt verder, dat er aan de achterkant een uitschuifbaar toetsenbord verborgen gaat en dat de camera wel eens 3,2 megapixel zou kunnen zijn. Afgaande op wat andere toestellen te bieden hebben zou er ook GPS, Wi-Fi en HSDPA in kunnen zitten, maar dat is pure speculatie.

Via: Engadget
Meer info: PDAFans

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.