Placeholder
Wouter Nijsen

htc-logoHet lijkt er op dat er binnen HTC een klein lek is op de afdeling die de verantwoording heeft voor het beheer en indienen van patentaanvragen. Er is namelijk een document opgedoken waarin sprake is van HTC Play, een nieuwe naam voor een online winkel waar je terecht kunt voor apps, media en voor het opslaan van data. Er is in het document sprake van mobiele content die op meer dan één plek beschikbaar is. HTC Play zal niet alleen beschikbaar zijn voor mobiele devices (Android en WP7?) maar ook toegankelijk zijn vanaf je desktop.

Het is onduidelijk of het document echt en actueel is, maar het heeft er nu in ieder geval alle schijn van dat HTC werkt (of werkte) aan een soort combinatie van cloud-storage en software winkel. Het wachten is nu natuurlijk op een officieel bericht van HTC.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Via: HTCpedia

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.