De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Is i’mWatch het eerste echte Android-horloge?

Wouter Nijsen
4 juni 2011, 13:58
1 min leestijd
Is i’mWatch het eerste echte Android-horloge?
i'mWatch_Android

Een horloge dat in verbinding staat met je Android-telefoon is er al in de vorm van de Sony Ericsson LiveView, maar i’mWatch zegt een echte smart-watch met Android te hebben ontwikkeld. Het horloge van i’mWatch kan via Bluetooth verbinding maken met je Android-telefoon, Blackberry en iPhone. Via het 1,54-inch scherm van de i’mWatch kun je een onder meer je e-mail bekijken maar ook het weerbericht, beursinformatie, Facebook, Twitter en je agenda. De i’mWatch zou op een aangepaste versie van Android draaien en er komt een SDK beschikbaar zodat ontwikkelaars apps voor het slimme horloge kunnen ontwikkelen die gebruikers vervolgens in de i’mStore kunnen downloaden.

In de lijst met specificaties kun je ondermeer lezen dat i’mWatch draait op een Freescale ARM9 IMX233 processor en 64MB RAM en 4GB opslaggeheugen aan boord heeft. De 600mA accu zou goed zijn voor 48 stand-by en een gesprekstijd van 4 uur. De i’mWatch is als pre-order beschikbaar voor €249 en je kunt kiezen uit een flink aantal hippe kleurtjes. De pre-order prijs is overigens een aanbieding die geldig is tot 30 juni; daarna gaat de prijs omhoog. Heb je liever een i’mWatch in een bepaalde kleur goud dan moet je rekening houden met een prijs tussen de €12.000 en €15.000.

Lees verder na de advertentie.

Gek genoeg is zijn er op de website geen foto’s van i’mWatch te vinden maar alleen renders in verschillende kleuren. Ook het beschikbare demo-filmpje is één grote animatie. Je zou bijna gaan denken dat i’mWatch helemaal niet bestaat maar een sterk staaltje vapourware is. Voor meer informatie over dit Android-horloge surf je naar de website van i’mWatch. Ben je er van overtuigd dat dit en must-have gadget is dan kun je hier direct een exemplaar bestellen.

Via AndroidCentral

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu