Italiaans weblog maakt hands-on video’s van Xperia Arc
Redactie

xperia-arcDe Sony Ericsson Xperia Arc duikt op in twee nieuwe video’s van het Italiaanse HDblog. Zo is te zien hoe gebruikers een foto maken met het toestel, welke widgets er allemaal zijn voor op het homescreen en hoe snel de webbrowser is. Het toestel ziet er erg strak uit en de gebruikersinterface lijkt perfect te werken. Jammer dat Sony Ericsson niet heeft gekozen voor een multikernprocessor, want dat zou dit toestel een absolute winnaar maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Xperia Arc is de eerste smartphone van Sony Ericsson met Android 2.3 (Gingerbread). De Xperia Arc beschikt over een 8,1 megapixel camera en heeft een bijzonder 4,2 inch X.LED-touchscreen met een resolutie van 854 bij 480 pixels. Sony Ericsson heeft ervoor gekozen om een speciale schil rondom Android te ontwikkelen. Het toestel ziet er strak uit en is lichtelijk gebold.

De smartphone krijgt een 1 GHz-processor van Qualcomm. Gebruikers krijgen van Sony Ericsson een 16 GB MicoSD-kaartje bij aankoop van de Xperia Arc.

De Xperia Arc ligt waarschijnlijk binnen enkele maanden in de winkel. Bekijk de nieuwe video’s van HDblog hieronder.

Bron: YouTube HDblog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.