Placeholder

robot4Herinner jij je de Android-koelbox nog? Wel, de Android-robot is nog gaver! De groene robot beweegt zijn armen, opent zijn mond en loopt door de beurshal. Volgens Android Community draait de Android-robot op een T-Mobile G1. Het toestel is in ieder geval gebruikt om de robot te programmeren. Aardig om te zien dat het besturingssysteem Android voor allerlei zaken gebruikt kan worden.

De Android-robot weegt 14 kilo en is iets kleiner dan 1,2 meter. Wanneer het bakbeest zijn mond opent, dan groeit de robot tien centimeter. De robot heeft tien gewrichten en kan daardoor niet alleen op een platte weg lopen, maar ook een berg beklimmen. Nou ja, een bergje als de Vaalserberg. De Mount Everest gaat waarschijnlijk niet lukken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk meer foto’s en video’s van de Android-robot onder dit bericht.

Via: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.