Japanse krant: “Playstation-telefoon komt in de lente van 2011”

Redactie
28 december 2010, 15:04
1 min leestijd
Japanse krant: “Playstation-telefoon komt in de lente van 2011”
psp-telefoon

De Japanse krant Asahi Shimbun meldt dat de PlayStation-telefoon in de lente van 2011 in de winkel ligt. De telefoon lijkt op de PSP Go en biedt waarschijnlijk een perfecte mobiele game-ervaring. Het toestel, dat mogelijk de Sony Ericsson Xperia Play gaat eten, wordt waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress 2011 in Barcelona aangekondigd, samen met nog twee andere nieuwe toestellen van de fabrikant.

Volgens de krant Asahi Shimbun wordt het nieuwe toestel van Sony Ericsson eerst verkocht in de Verenigde Staten en Europa. Andere landen en/of werelddelen volgen later.

Lees verder na de advertentie.

Geen reactie

Sony laat weten dat het artikel op geen officiële aankondigingen van het bedrijf is gebaseerd. “Het is ons beleid om niet te reageren op geruchten en speculaties”, vertelt Ayano Higuchi, woordvoerder van Sony. Een interessant citaat, want Higuchi beweert niet dat de Japanse krant ongelijk heeft.

Over de PlayStation Phone

De PlayStation Phone heeft een vijf megapixel camera, 1 GHz Snapdragon-processor en een schuifbare gamepad. De telefoon heeft daarnaast 512 MB RAM en 1 GB ROM. De PSPhone draait op Android 3.0 en krijgt een eigen PlayStation-marktplaats. Waarschijnlijk kun je hier exclusieve PlayStation-spellen downloaden. Het scherm heeft een diagonaal tussen de 3,7 en 4,1 inch. Hiermee is het toestel qua scherm kleiner dan de HTC Desire HD, maar groter (of even groot) als die van de HTC Desire. De PSP GO heeft een vergelijkbaar scherm van 3,8 inch.

Via: PC World

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu