De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Javelin Browser: snelle Android-browser met adblocker, proxy en leesmodus

Redactie
11 april 2014, 15:22
1 min leestijd
Javelin Browser: snelle Android-browser met adblocker, proxy en leesmodus
javelin browser

Javelin Browser is een nieuwe Android-app met een ingebouwde adblocker en een fijne speciale leesmodus waarmee je grote webpagina’s direct in een pagina van een boek kunt veranderen. Oh, en niet onbelangrijk: Javelin Browser is mooi, snel en veelzijdig. Dat is ook handig als je met een browser werkt.

Zo biedt Javelin Browser bijvoorbeeld ondersteuning voor gestures om de app met één hand te bedienen, kun je favorieten instellen en door menu’s en de instellingen bladeren. Zo worden de favorieten bijvoorbeeld gesorteerd op het aantal keer dat je erop drukt en kun je via een proxy activeren via het menu, waardoor je herkomst wordt verborgen. Oh, en verwar het icoontje niet met die van de Telegram Android-app!

Lees verder na de advertentie.

Javelin Browser

Javelin Browser biedt ook de meest normale features, zoals een incognito-modus en handige adresbalk met snelkoppelingen. Om meer dan tien tabbladen te openen, moet je echter eenmalig 2 dollar betalen. Via het linker scherm kun je de adblocker activeren waarna advertenties worden geblokkeerd. Ook is er een speciale leesmodus beschikbaar waarmee je een webpagina omtovert tot een leesbare tekst waar je onder andere de grootte van het lettertype en en weergavemodus kunt veranderen.

Het gebruik van een proxy is ook mogelijk, maar kan alleen middels een in-app-abonnement van 2 dollar per maand worden gebruikt. Het is wel mogelijk om de proxy eerst dertig dagen gratis te gebruiken alvorens je het abonnement aanschaft. Oh, en de app voldoet ook aan de Holo-richtlijnen van Google. Altijd fijn.

Download

Javelin Browser is gratis te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.2 en hoger.

Download: Javelin Browser (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu