De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Jelly: Twitter-oprichter komt met interessante vraag-en-antwoord-app

Redactie
10 januari 2014, 10:02
2 min leestijd
Jelly: Twitter-oprichter komt met interessante vraag-en-antwoord-app
jelly android

Twitter-oprichter Biz Stone heeft de app van zijn nieuwe startup gelanceerd. De Jelly Android-app is gratis in Google Play te downloaden en wil een vraag-en-antwoord-app worden waar gebruikers naartoe kunnen gaan om informatie uit te wisselen.

Het idee achter de app is simpel: je maakt een foto en stelt er een vraag bij. Jouw sociale netwerk en hun vrienden kunnen vervolgens helpen bij het geven van een antwoord. Het is daarbij wel nadrukkelijk bedoeld om een foto mee up te loaden, want gebruikers kunnen een antwoord geven door iets te tekenen op de betreffende foto en jijzelf kunt iets aanwijzen op een foto door te tekenen.

Lees verder na de advertentie.

Jelly: simpel, maar blijft een experiment

jelly2

Degenen binnen je sociale netwerk kunnen op jouw vraag antwoord geven, maar je hebt ook de mogelijkheid om de vraag naar een specifiek persoon te sturen. Dit zou bijvoorbeeld iemand kunnen zijn die juist veel verstand heeft van het onderwerp waar jij een vraag over stelt.

Jelly heeft volgens Stone enkele belangrijke voordelen ten opzichte van andere apps: het werkt met je sociale netwerk dat je hebt opgebouwd, je kunt vragen doorsturen naar mensen buiten je sociale netwerk die mogelijk er verstand van hebben en de vragen zijn meer dan alleen ‘tekst’. Degenen binnen jouw sociale netwerk kunnen de vraag ook naar een specifiek persoon sturen.

Door het uploaden van een foto en het maken van aan aantekening kan er volgens Stone meer duidelijk worden gegeven bij het beantwoorden van een vraag. Ook zou Jelly op den duur steeds meer informatie moeten bevatten, dat kan helpen bij andere diensten. “Kennis is iets heel anders dan informatie, en Jelly richt zich op eerstgenoemde”, aldus Stone.

Jelly Android-app video

Jelly is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: Jelly (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu