De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Jelly Bean al geport naar HTC One X en Samsung Galaxy S III, als experimentele download beschikbaar

Redactie
29 juni 2012, 9:25
1 min leestijd
Jelly Bean al geport naar HTC One X en Samsung Galaxy S III, als experimentele download beschikbaar

Het zal niet lang meer duren voordat de HTC One X en Samsung Galaxy S III, de twee bekendste toptoestellen op de markt, ook een versie van Jelle Bean kunnen draaien. Ontwikkelaars op XDA zijn al bezig om Android 4.1 voor de Galaxy Nexus naar de twee Android-toestellen te porten. Dit betekent ook dat ze de software met andere hardware compatibel moeten maken. Omdat dit best wel een pittig werk is, zijn beide custom roms erg experimenteel en werken een aantal functies nog niet naar behoren. Dit is bij beide toestellen onder andere Wi-Fi, audio en de camera. De avonturier kan Jelly Bean al op zijn One X of Galaxy S III installeren, mocht je benieuwd zijn naar de verbeteringen die Android 4.1 brengt.

De roms zijn vooral bedoeld om Jelly Bean te ervaren dan het als je dagelijkse software te gebruiken. Op mijn Galaxy S III draait Android 4.1 even soepel als op de Galaxy Nexus, die momenteel weer even mijn primaire smartphone is. Het verschil in snelheid en vloeiende animaties door Project Butter zul je, ook op de One X en Galaxy S III, echt merken.

Lees verder na de advertentie.

Beide roms zijn te installeren als je geroot bent en ClockworkMod Recovery op je Android-toestel hebt. Let wel: het installeren van custom roms is nooit zonder gevaar. AndroidPlanet kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan je toestel.

HTC One X op Jelly Bean
http://www.youtube.com/watch?v=whavUiVkYq8

Heeft dit artikel je geholpen?
HTC One X
HTC One X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's