De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op je bundel!

Jelly Bean-update voor Samsung Galaxy S III rolt uit in Europa

Redactie
24 september 2012, 11:34
1 min leestijd

De Jelly Bean-update voor het vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S III, rolt op dit moment in Europa uit. Dat meldt een gebruiker van technologieforum XDA. Samsung heeft de Android 4.1-firmware als eerste beschikbaar gemaakt voor de simlockvrije Galaxy S III-toestellen uit Polen (de ‘XEO’-regio) en is te installeren via Samsung Kies. De nabijgelegen landen zullen zo spoedig mogelijk volgen. Dit gebeurt normaal binnen enkele dagen.

De Jelly Bean-update voor de Galaxy S III brengt onder de twee nieuwe grote projecten Google Now en Project Butter, verbeterde en uitgebreidere notificaties en een reeks aan nieuwe TouchWiz-features. Deze nieuwe TouchWiz-features bestaan onder andere uit Basic Mode en Dormant Mode. Bij eerstgenoemde wordt het homescreen zodanig aangepast dat het gemakkelijk te begrijpen is voor de beginnende Android-gebruiker en Dormant Mode laat je een ‘stille periode’ instellen, waarin notificaties kunnen worden uitgeschakeld en inkomende oproepen kunnen worden geblokkeerd. Een aantal andere Jelly Bean-eigenschappen, zoals het automatisch aanpassen van de widget-grootte en de verbetering met betrekking tot app-folders, zijn ook doorgevoerd.

Lees verder na de advertentie.

Je kunt kijken of Jelly Bean voor jouw Galaxy S III beschikbaar is door het toestel met je desktop te verbinden en Samsung Kies te starten. Laat het ons vooral weten als je de Nederlandse Android 4.1-update hebt ontvangen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's