Jelly Bean-update voor Samsung Galaxy S III rolt uit in Europa

Redactie
24 september 2012, 11:34
1 min leestijd

De Jelly Bean-update voor het vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S III, rolt op dit moment in Europa uit. Dat meldt een gebruiker van technologieforum XDA. Samsung heeft de Android 4.1-firmware als eerste beschikbaar gemaakt voor de simlockvrije Galaxy S III-toestellen uit Polen (de ‘XEO’-regio) en is te installeren via Samsung Kies. De nabijgelegen landen zullen zo spoedig mogelijk volgen. Dit gebeurt normaal binnen enkele dagen.

De Jelly Bean-update voor de Galaxy S III brengt onder de twee nieuwe grote projecten Google Now en Project Butter, verbeterde en uitgebreidere notificaties en een reeks aan nieuwe TouchWiz-features. Deze nieuwe TouchWiz-features bestaan onder andere uit Basic Mode en Dormant Mode. Bij eerstgenoemde wordt het homescreen zodanig aangepast dat het gemakkelijk te begrijpen is voor de beginnende Android-gebruiker en Dormant Mode laat je een ‘stille periode’ instellen, waarin notificaties kunnen worden uitgeschakeld en inkomende oproepen kunnen worden geblokkeerd. Een aantal andere Jelly Bean-eigenschappen, zoals het automatisch aanpassen van de widget-grootte en de verbetering met betrekking tot app-folders, zijn ook doorgevoerd.

Lees verder na de advertentie.

Je kunt kijken of Jelly Bean voor jouw Galaxy S III beschikbaar is door het toestel met je desktop te verbinden en Samsung Kies te starten. Laat het ons vooral weten als je de Nederlandse Android 4.1-update hebt ontvangen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu