Placeholder

De Jelly Bean-update voor het vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S III, rolt op dit moment in Europa uit. Dat meldt een gebruiker van technologieforum XDA. Samsung heeft de Android 4.1-firmware als eerste beschikbaar gemaakt voor de simlockvrije Galaxy S III-toestellen uit Polen (de ‘XEO’-regio) en is te installeren via Samsung Kies. De nabijgelegen landen zullen zo spoedig mogelijk volgen. Dit gebeurt normaal binnen enkele dagen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Jelly Bean-update voor de Galaxy S III brengt onder de twee nieuwe grote projecten Google Now en Project Butter, verbeterde en uitgebreidere notificaties en een reeks aan nieuwe TouchWiz-features. Deze nieuwe TouchWiz-features bestaan onder andere uit Basic Mode en Dormant Mode. Bij eerstgenoemde wordt het homescreen zodanig aangepast dat het gemakkelijk te begrijpen is voor de beginnende Android-gebruiker en Dormant Mode laat je een ‘stille periode’ instellen, waarin notificaties kunnen worden uitgeschakeld en inkomende oproepen kunnen worden geblokkeerd. Een aantal andere Jelly Bean-eigenschappen, zoals het automatisch aanpassen van de widget-grootte en de verbetering met betrekking tot app-folders, zijn ook doorgevoerd.

Je kunt kijken of Jelly Bean voor jouw Galaxy S III beschikbaar is door het toestel met je desktop te verbinden en Samsung Kies te starten. Laat het ons vooral weten als je de Nederlandse Android 4.1-update hebt ontvangen.