JFupdater: automatisch JesusFreke ROM-updates installeren
Wouter Nijsen

android marketAndroid-hacker Jesus Freke, bekend van zijn aangepaste versies van de Android-firmware, heeft een applicatie uitgebracht die automatisch in de gaten houdt of er updates zijn voor zijn firmwareversies. De applicatie JF Updater, die in de Android Market te downloaden is, draait op de achtergrond en zoekt volgens een zelf in te stellen tijdinterval naar updates.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Bijzonder handig voor gebruikers die een aangepaste JF-versie van de firmware gebruiken, maar niet constant het internet willen afspeuren of er een update beschikbaar is. Zodra er een update gevonden is krijg je hier een melding van en kun je deze downloaden naar je SD-kaart om vervolgens te installeren. Op dit moment wordt er nog geen backup van je device  gemaakt voor installatie, maar in een volgende versie moet dat wel mogelijk worden.

Zoals met alle custom firmware en aangepaste apps, ook hier de waarschuwing: gebruik op eigen risico!

Via: GoogleCode

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.